Son olarak Kiralık Aşk'ta rol alan Elçin Sangu, dizinin final yapmasının ardından tatile çıktı. Elçin Sangu'nun bikinili pozu sosyal medyada olay oldu

1. Elçin Sangu ilk kez bikinili!

Elçin Sangu ilk kez bikinili! Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu ve manken

Son olarak Kiralık Aşk'ta rol alan Elçin Sangu, dizinin final yapmasının ardından tatile çıktı. Elçin Sangu'nun bikinili pozu sosyal medyada olay oldu

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu ve manken

Barış Arduç'la başrolü paylaştıkları Kiralık Aşk'ta Defne karakterine hayat veren Elçin Sangu dizinin finalinin ardından tatile çıktı.



Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu ve manken

Önce Tayland'a tatile giden Sangu, şimdi de tatil rotasını Yunanistan'a çevirdi. Cavo Tagoo Mykonos otel'de, yeni sezon öncesi enerji depolayan güzel oyuncu sosyal medyadan ilk kez bikinili bir fotoğrafını paylaştı.

4. İşte Elçin Sangu'nun Instagram'dan yaptığı bikinili paylaşımı

Sangu'nun, kısa sürede binlerce beğeni alan bikinili fotoğrafını yoruma kapaması dikkat çekti.

5. Elçin Sangu'nun Instagram paylaşımı

6. Elçin Sangu'nun Twitter paylaşımı

Paylaşılan fotoğraflar Elçin Sangu'nun resmi hesabındaki fotoğraflarıdır, bilginize...

7. Elçin Sangu Kimdir Nereli? Kiralık Aşk Defne Gerçek Adı?

Elçin Sangu Kimdir Nereli? Kiralık Aşk Defne Gerçek Adı? Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu ve manken

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu ve manken. Televizyon reklamlarında ve kampanyalarda yer almasıyla Türkiye'de en çok aranan ve en çok maaş alan ünlülerden birisi oldu. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce Mersin Üniversitesi'nde Opera bölümünde okudu.Televizyon dizilerinde geçmeden önce bir sahne oyuncusuydu.

En çok, Haziran 2015'ten Ocak 2017'deki finaline kadar Star TV'de yayınlanan romantik komedi dizisi Kiralık Aşk'ta Defne rolüyle tanınmaktadır. Performansı sayesinde üç Altın Kelebek Ödülü de dahil olmak üzere 20'den fazla ödüle aday gösterildi. Yer aldığı diğer projeler arasında Öyle Bir Geçer Zaman ki (2011), Aşk Kaç Beden Giyer (2012-2013), Bir Aşk Hikâyesi (2013-2014), Kurt Seyit ve Şura (2014) ve Sevdam Alabora (2015) bulunmaktadır.

Çerkes asıllı doğal kızıl saçlı oyuncu,Elidor saç ürünlerinin yanı sıra Boyner mağaza zincirinin yüzü olmuştur.

Elçin Sangu, sosyal medya ve diğer çeşitli istatistiklere dayalı olarak 2016 yılının ikinci en popüler Türk aktrisi seçildi. Eylül 2016'da Instagram'da en çok takip edilen onuncu Türk ünlü oldu.


Filmografi

Televizyon

  • 2011 Öyle Bir Geçer Zaman ki Jale Yardımcı karakter
  • 2012-13 Aşk Kaç Beden Giyer? Nehir Başrol
  • 2013 Sen de Gitme Burcu Konuk oyuncu
  • 2013-14 Bir Aşk Hikâyesi Eda Yardımcı karakter
  • 2014 Kurt Seyit ve Şura Güzide Yardımcı karakter
  • 2015 Sevdam Alabora Zeynep Başrol
  • 2015-17 Kiralık Aşk Defne Topal Başrol

Reklam

  • 2012 Nestlé Türkiye NESCAFÉ Orijinal 3'ü 1 arada kahve ürünü "NESCAFÉ 3'ü 1 Arada" Eralp Vardar
  • 2015 Coca-Cola Türkiye Alkolsüz soğuk içecek "Aklımdaki Yaz" Bilinmiyor
  • 2016 Elidor Saç bakım ürünü "Saçlarınla M
  • 2016 Boyner Mağaza zinciri "Elçin Sangu Reklam Filmi #NerdenNerdenNerden" Gönenç Uyanık
  • "Boyner Hediye Hâlleri" (I–II) Bora Egemen
  • Müzik klibi
  • Yıl Sanatçı Şarkı adı
  • 2014 Toygar Işıklı "Söz Olur"

Ödüller ve adaylıklar

  • 2015 1. Cypaparazzi Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Oyuncu Kiralık Aşk Kazandı
  • 4. Kristal Fare Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Adaylık
  • 42. Altın Kelebek Ödülleri En Yakışan Çift (Defne-Ömer) Kazandı
  • 6. İTÜ İşletme Mühendisliği Sosyal Medya Ödülleri En Sosyal Kadın Oyuncu - Dizi Kazandı
  • 2016 14. YTÜ Yılın Yıldızları Ödülleri En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı
  • 2. Elele Avon Kadın Ödülleri Yılın Oyuncusu Adaylık
  • 23. İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri Yılın En Başarılı Kadın Dizi Oyuncusu Adaylık
  • 2. Türkiye Gençlik Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Adaylık
  • 7. KTÜ Medya Ödülleri En Beğenilen Kadın Oyuncu Adaylık
  • Yeditepe Üniversitesi 4. Dilek Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Kazandı 
  • 11. Makinistanbul Medya, Sanat ve Spor Ödülleri En İyi Dizi Çifti (Defne-Ömer) Kazandı
  • Ege Üniversitesi 5. Medya Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı
  • 3. Mersin Altın Palmiye Ödülleri Yılın Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı
  • Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği Medya Oscarları Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Kazandı
  • YBU 1. Medya Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı
  • 10. GSÜ EN Ödülleri En İyi Dizi/Sinema Kadın Oyuncu Kazandı
  • İstanbul Aydın Üniversitesi 12. İletişim Ödülleri Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncusu Kazandı 
  • MGD 22. Altın Objektif Ödülleri En İyi Romantik & Komedi Dizisi Kadın Oyuncu Kazandı
  • Televizyondizisi.com 2016 Yılının En İyi Kadın Oyuncusu Kazandı
  • En İdeal Dizi Çifti (Defne-Ömer) Kazandı
  • 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri En İyi Komedi Dizisi Kadın Oyuncu Kazandı
  • En İyi Dizi Çifti (Defne-Ömer) Adaylık
  • 7. İMK Sosyal Medya Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Adaylık
  • 2017 11. GSÜ EN Ödülleri En İyi Kadın Dizi/Sinema Oyuncusu Adaylık
  • 1. Türkiye Çocuk Ödülleri En İyi Kadın Dizi Oyuncusu Kazandı



Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları