Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile seyirci karşısına yeniden çıkan Meryem Üzerli, ilk kez bikinili bir pozunu sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı! Foto Galeri

Meryem Üzerli'nin bikinili pozları sosyal medyayı salladı!

Meryem Üzerli'nin bikinili pozları sosyal medyayı salladı!

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile seyirci karşısına yeniden çıkan Meryem Üzerli, Cingöz Recai sinema filmi öncesi şu sıralar tatil keyfi yapıyor. Güzel oyuncu Meryem Üzerli, ilk kez bikinili bir pozunu sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Meryem Üzerli'nin bikinili pozları sosyal medyayı salladı!

Meryem Üzerli'nin bikinili pozları sosyal medyayı salladı!

Sosyal medyayı sıkça kullanan güzel oyuncu son paylaşımı ile sosyal medyayı yerinden oynatıp, yine tüm dikkatleri üzerine çekti.



Meryem Üzerli'nin bikinili pozları sosyal medyayı salladı!

Meryem Üzerli'nin bikinili pozları sosyal medyayı salladı!

Bikini ile verdiği pozu instagram sayfasından paylaşan Meryem Üzerli'nin bikinili pozu takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Meryem Uzerli Kimdir, Kaç Yaşında, Boyu Kaç? Biyografisi

Meryem Uzerli Kimdir, Kaç Yaşında, Boyu Kaç? Biyografisi

Doğum Meryem Sarah Uzerli / 12 Ağustos 1983 (33 yaşında)

Kassel, Batı Almanya
Meslek Oyuncu
Çocuk(lar) Lara Uzerli (d. 2014)
Meryem Sarah Uzerli (d. 12 Ağustos 1983[1], Kassel), Türk-Alman oyuncu.

Hayatı ve kariyeri

Hayatı ve kariyeri

12 Ağustos 1983 tarihinde, 4 çocuklu bir ailenin en küçük ve ikinci kızı olarak Almanya Hessen'in Kassel Şehri'nde Türk babadan ve Alman anneden dünyaya gelmiştir. İlerleyen yaşlarında Hamburg'a yerleşmiş ve Schauspiel Studio Frese'de oyunculuk ve tiyatro eğitimi almıştır.

İki ağabeyi ve bir ablası vardır. Oyuncu 8 ay süren seçmeler sonrasında Meral Okay‘ın yazdığı, Timur Savcı’nın yapımcılığını yaptığı 2011 yılının dizilerinden olan Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan rolünü canlandırmıştır.

Uzerli, aynı zamanda Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol almış bir oyuncudur. Ana dili Almanca olan genç oyuncu, aynı zamanda iyi derecede İngilizce biliyor. Türkçesi ise oynadığı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırmış olduğu Hürrem Sultana paralel olacak kadar gelişmiştir.

2011-2013: Muhteşem Yüzyıl

2011-2013: Muhteşem Yüzyıl

Timur Savcı'nın yapımcılığını üstlendiği ve senaryosunu Meral Okay -ölümünün ardından Yılmaz Şahin-'ın yazdığı Muhteşem Yüzyıl adlı diziye bir Hürrem Sultan seçmek için Türkiye'de bütün oyuncu ajansları, bütün tiyatro kurslarından oyuncular seçilerek onlar arasında eleme yapılmıştır. Uzerli, aralarından en uygunu görüldü ve Almanya'dan çağırılarak Hürrem Sultan rolünü üstlendi.

2011 yılında Hürrem Sultan rolü için iki kez en iyi kadın oyuncu, ve bir kez TV Yıldızları Özel Ödülü'ne layık görülmüştür. 2012 yılında ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü almıştır.

2013 yılında Muhteşem Yüzyıl'da Hürrem Sultan karakterini canlandıran Meryem Uzerli, tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanıp diziden ayrılmıştır.

2012: Elidor

2012: Elidor

Genç oyuncu, 2012 yılından beri Elidor Türkiye'nin reklam yüzü olmuştur ve birçok Elidor reklamında oynamıştır. Elidor için birçok şarkı seslendirmiştir ve reklam filminde oynamıştır. Çok beğenilmiş ve takdir görmüştür.

2016: Annemin Yarası ve Gecenin Kraliçesi

2016: Annemin Yarası ve Gecenin Kraliçesi

Uzerli, 2015 yılının yaz aylarında çekimlerine başlandığı Annemin Yarası adlı sinema filminde Ozan Güven, Okan Yalabık ve Belçim Bilgin Erdoğan ile başrolü paylaşmıştır. Film, Türkiye'de 11 Mart 2016'da sinemalarda gösterime girmiştir.

2016 yılında, 03 Prodüksiyon'un yapımcılığını üstelendiği, Taylan Biraderler'in yönetmenliğini yaptığı Gecenin Kraliçesi adlı Türk tv dizinde Selin karakterini üstlenen olan oyuncu Murat Yıldırım ile başrolü paylaşmıştır.

Özel Hayatı

Özel Hayatı

10 Şubat 2014'te Lara isimli kızı dünyaya geldi.

Filmografi

Filmografi

  •  Almanya 2008 Inga Lindström Britta Yardımcı oyuncu Televizyon dizisi
  •  Almanya 2009 Das total verrücktes Wochenende Yardımcı oyuncu Sinema filmi
  •  Almanya 2009 The Line Anna Kısa Film
  •  Almanya 2009 Sterne über dem Eis Öğrenci Yardımcı oyuncu Sinema filmi
  •  Almanya 2010 Journey of No Return Hostes Yardımcı oyuncu Sinema filmi
  •  Almanya 2010 Ein Fall für zwei Ankel Yardımcı oyuncu Televizyon dizisi
  •  Türkiye 2011–2013 Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan Başrol oyuncusu Televizyon dizisi
  •  Türkiye 2016 Gecenin Kraliçesi[5] Selin Başrol oyuncusu Televizyon dizisi
  •  Türkiye 2016 Annemin Yarası Marija Başrol oyuncusu Sinema filmi
  •  Türkiye 2016–günümüz Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Suzi Yardımcı oyuncu Televizyon dizisi

Ödüller

Ödüller

  • 2010 47. Altın Portakal Film Festivali Jüri Özel Ödülü Journey of No Return
  • 2011 24. Uluslararası Tüketici Zirvesi Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu Muhteşem Yüzyıl
  • 2011 Gümüş At Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu
  • 2011 2. AyakliGazete.com Yılın Televizyon Yıldızları En İyi Kadın Oyuncu
  • 2011 38. Altın Kelebek Ödülleri Televizyon Yıldızları Özel Ödülü
  • 2011 2011 Tv Oscarları En İyi Kadın Oyuncu
  • 2012 İstanbul Kültür Üniversitesi Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu
  • 2012 39. Altın Kelebek Ödülleri Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu
  • 2012 Galatasaray Üniversitesi En İyi Sinema-Dizi Kadın Oyuncusu
  • 2012 İstanbul Aydın Üniversitesi 8.İletişim Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu
  • 2012 İstanbul Yıldız Üniversitesi En İyi Kadın Oyuncu
  • 2012 Magazinci.com Onur Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu
  • 2012 Magazin Gazeteciler Derneği En İyi Kadın Oyuncu
  • 2012 Radikal Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu
  • 2012 Andy-Ar Ödülleri Yılın Enler Kadın Oyuncusu
  • 2012 Esenler Halkı 2012 En Başarılı İsimleri Yılın En İyi Kadın Oyuncusu
  • 2012 GQ(grikü) Dergisi Yılın Erkekleri Özel Ödülü Yılın Kadını
  • 2013 11.Yılın Yıldızları Ödül Töreni 2012 Yılında En Beğenilen Kadın Dizi Oyuncusu Muhteşem Yüzyıl
  • 2013 20. İtü Emös Başarı Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu
  • 2013 2. Kristal Fare Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu
  • 2013 4. AyakliGazete.com Yılın Televizyon Yıldızları Dönem Dizisi En İyi Kadın Oyuncusu
  • 2013 4. Antalya Televizyon Ödülleri Dram Dizisi En İyi Kadın Oyuncu
  • 2013 1. En LAÜ Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu
  • 2016 BIAF-Beirut İnternational Awards Festival En İyi Kadın Oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Meryem Uzerli'nin son instagram paylaşımı...



Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları